Tyrvää-blues

Runoilija e498eb7d3e3f2b84cfdba3da4cb42892

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.5.2014
Viimeksi paikalla: 18.5.2018 8:53

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Minä olen minä totuudenkin satuttaessa
 

Kuljen kaupungin päästä päähän,
pääsemättä kenenkään päähän,
kenenkään elämään.

Täällä halutaan sulkeutua,
erilaisuus on pahempaa kuin kuolema.

Kuljen uudestaan kaupungin halki,
katson silmiin kaunista naista,
hän olisi minun,
jos kaikki olisi niin yksinkertaista,
hänellä on muitakin,
niinkuin kaikilla aina on,

Tilanteita, tilanpuutetta,
anna mun hengittää sua,
haluan kaiken,
erilaisuus on pahinta,

paikallislehden päätoimittaja
olisi tehnyt minusta toimittajan.

En vain sovi mihinkään muottiin,
päätoimittajakin sanoi kuulun suurempaan kaupunkiin.

Mutta mun mielessä soi ainainen Tyrvää-blues,
mut on tarkoitettu jäämään tänne,

olen kaupungin kulttihahmo,
joka asvaa yli.

Nyt en viitsi puhua rakkaudesta,
vaan turtumisesta.

Soita Tyrvää-blues,
sanat soi mollissa,

niinkuin aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau! Mykistävä runo joka tuntuu kumpuavan aidosta elämästä. Koskettaa.

Kiitos!

Sattuipa "kohalleen".

Ikävää ajatella, että kaikki naiset pettävät. Mitähän me naiset ajattelemme miehistä.
 

Käyttäjän kaikki runot