Onni

Runoilija Piitu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2017 10:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnellisuuden rajoja mittaillessani en löytänyt rajoja,
tuntuu kuin se jatkuisi äärettömyyteen

Yhtä laaja kuin avaruus
tunteet kuin olisi painottomassa tilassa

Leijailisi kuin höyhen tuulessa
joka ei suinkaan ole myrskyinen puhuri
vaan leuto lämmin tuulahdus

kesäisen kauniissa maisemassa
auringon luoden virkistävää kajoa taustalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!
Onni on tätä, laajaa avaruutta.
Kuvaat taidolla, nautin runoistasi.
Kiitos.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Piitu Nimetön 15.4.2013 3 Runo
Piitu Tunteita navan alle 30.1.2013 0 Runo
Piitu Onni 10.1.2013 1 Runo
Piitu Suudelma 13.11.2012 1 Runo
Piitu Nimetön 12.11.2012 2 Runo
Piitu Bodyguard 9.11.2012 0 Runo
Piitu Nimetön 26.4.2012 7 Runo
Piitu Nimetön 25.4.2012 2 Runo
Piitu Nimetön 20.4.2012 2 Runo
Piitu Nimetön 20.4.2012 1 Runo