Nimetön

Runoilija Tupseli

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka suhtaudun asioihin huumorilla, se ei tarkoita sitä ettenkö ottaisi niitä vakavasti.
 

Kaksi ykisinäistä,
yksin kaksiossa.
Katsoo ulos ikkunasta,
näkee saman kuun,
toivoo et vierellä olis joku muu.

Kaksi yksinäistä
törmää rappusissa.
Silmiin katsomista
välttää viimeiseen asti.
Uskalla ei kohdata,
sanoa tuntevansa.

Kaksi yksinäistä
talossa samassa,
elää haavemaailmassa.
Kun tulis joku
ottais kainaloonsa.
Rakastaisi...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot