Nimetön

Runoilija Tupseli

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka suhtaudun asioihin huumorilla, se ei tarkoita sitä ettenkö ottaisi niitä vakavasti.
 

Kerro taas niitä,
pieniä makeita valheita,
jota haluan kuulla.
Anna maistaa hunajaa huulilta,
anna makeaa unelmaa,
Suutele mansikka suulla,
hyväile kädellä kuumalla.
Vie hetkeksi huumaan,
auta unohtamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot