Nuku

Runoilija Nestori Naula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2013
Viimeksi paikalla: 16.2.2016 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.8.1974

 

Nuku enkeli
Murskasit sydämeni
koskettamatta

Selite: 
Yritys vangita ohikiitävän hetken kauneus haikuun.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain käy niin. Toivottavasti tilanne on kuitenkin ollut ihanteellinen.
 

Käyttäjän kaikki runot