Pettäjän paluu

Runoilija Nestori Naula

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2013
Viimeksi paikalla: 16.2.2016 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.8.1974

 

”Me vaan nukuttiin”,
sanoin kun hän tuli aamulla huoneeseen.
Toisen naisensa luota.
Asettui viereesi
ja kietoi kädet ympärillesi.

Näin tuskan katseessasi,
enkä voinut uskoa hänen sokeuttaan.
Aivan kuin emme olisi tienneet
missä hän yönsä vietti
ja kenen kanssa.

Miten enkeliä voi kohdella niin?
Maailman suloisin tyttö
eikä sekään riitä.
Kuinka elän sen kanssa,
että rakastan teitä molempia?

Selite: 
Joskus todellinen elämä saa Kauniiden ja Rohkeiden juonikuviotkin kalpenemaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tuttuja tunteita varmasti aika monelle. Minulle ainakin. Kaikesta selvitään kyllä. 
 

Käyttäjän kaikki runot