rikki

Runoilija Näkymätön

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~It takes a heart to find what eyes don't always see - isn't beauty what we see beyond the skin?~ Kiitos kaikille arvosteluista =)
 

Todellisuus on sitä
mitä muut eivät näe

siksi olen yksin
itseni kanssa
pirstoutuvassa maailmassa
mieleni vankina.

Kukaan ei näe
eikä kukaan voi pelastaa
rikkonainen mieli
niin hauras ja herkkä

jonain päivänä
olen kuollut
vaikka ruumiini eläisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta toinen puoli, kaikki me olemme yksin mielemme vankeina mutta kyllä sinä elät yhtä kauan kuin ruumiisikin.
Syvällisiä mietteitä puhuttelevassa runossasi!

Totta toinen puoli, kaikki me olemme yksin mielemme vankeina mutta kyllä sinä elät yhtä kauan kuin ruumiisikin.
Syvällisiä mietteitä puhuttelevassa runossasi!

Totta toinen puoli, kaikki me olemme yksin mielemme vankeina mutta kyllä sinä elät yhtä kauan kuin ruumiisikin.
Syvällisiä mietteitä puhuttelevassa runossasi!

 

Käyttäjän kaikki runot