maailma

Runoilija Näkymätön

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~It takes a heart to find what eyes don't always see - isn't beauty what we see beyond the skin?~ Kiitos kaikille arvosteluista =)
 

Oma pikku maailma
suloinen ja kaunis
ei sinne mahdu vihaa eikä pelkoa.

Piilossa muulta
vain oma maailma
ja minä

ei kukaan löydä
kun piileskelen siellä.

Herätessäni
totuus iskee tajuntaan
eikä rakkautta löydä
hakemalla

se vain tulee vastaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot