kohtaloiset

Runoilija coolgirl

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.4.2013
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 11:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onneton ja lohduton ja murtunut
kaikki minunlaiseni katsovat maailmaa tietyn ikkunan läpi
lasin toisella puolen olet Euryalus ja Apollo ja Orestes
mutta jos haistan sateen
sinä olet minä
kovakohtaloinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

H y v ä runo!
Vaikutuin suuresti,
myös muista runoistasi.

molemmat sun runot on loistavia. Amen.

"kaikki minunlaiseni katsovat maailmaa tietyn ikkunan läpi"

yhdyn tekstiin

Omaperäinen, kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot