kiireessä kastetut

Runoilija coolgirl

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.4.2013
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 11:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihan kuin räpäytyksen kitka raapisi kovakalvoa
keuhkot pursuaa äkkiä sisäänhengitetystä ilmasta
Niin pieni ne sanovat
olen Coelhon Veronika
halkeavat kivet ja puut, juoksen kuin ihminen hädässä ei
Lisbeth syntynyt ollakseen lenseä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot