Viimeisiä muistoja

Runoilija misfit

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennen aikaa jota pelkäsin
viimeisiä muistoja
lumihiutaleen sadetanssi
näkyi ikkunan takana

sisällä suloinen transsi
meidän kahden salattu tanssi
pöydälläsi teetä kaksi kuppia
toisessa tilkka maitoa
toinen sokerilla

jäivät koskemattomina jäähtymään
kynttilät ei riittäneet lämmittämään
katseita tutkivia, sytyttäviä
suudelmia, huokauksia
huulesi kaulalla
jättivät jälkiä

jätit itsesi ihooni

josta sinua etsin
nyt kun se tapahtui

ja aikamme loppui

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot