tyhjyys

Runoilija amazon121

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mieleni on tyhjä, melkein pikimusta, ei siellä ole kuvaa enää edes sinusta.

sydämmessä häivähdys menneestä on pieni, ilosta ja onnesta, rakkaudesta, mikä oli tieni.

minusta jäljellä on enää pelkkä tyhjä kuori, särkynyt on elämäni kaikkein tärkein ruori.

mitä oisin voinut tehdä toisin, mietin yhä, kaipaus, tunne menetyksen on niin hirveen syvä. kaikki tarpeellinen sanottu on nyt jo lie, tie eteenpäin ei mulla enää edes vie.

jää hyvästi sä aarre kallein päällä maan ja jatka elämääsi onnellisna vaan, lapsia kai silti mä nähdä joskus saan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot