muistikirja

Runoilija amazon121

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

muistikirja yhteinen on aika tullut sulkea, emme polkua yhteistä voi enää koskaan kulkea.

epäluottamus välillämme ompi liian suuri, valehtelu, epärehellisyyssiinä sen alku sekä juuri. mitä tehdä nyt, siinä on se kysymys, osanamme oliko vain pelkkä huono tuuri?

vituttaa, sitä en mä kiellä, pääseeköhän helpotuksen huokaus sulla jossain siellä? et tarvii enää keksiä, esittää ja teeskennellä mulle, pitkät annan puheillesi sekä juuri sulle!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot