Kaksi miestä

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Kaksi miestä
vangittuina kahleisiin
kirstun vartijoiden päätöksestä.

Heidän nimensä
ovat verhoituneet valheisiin,
jotka vain kirstun aaveet
voivat selkeästi nähdä.

Toinen heistä on Toivo.
Lupaus huomisesta,
siitä paremmasta.

Toinen on Usko.
Toive huomisesta,
siitä paremmasta.

Vielä sarastaa aamu,
jolloin Usko katoaa
ja Toivoa ei enään ole.

Vain heidän kahleensa
tyrmän lattialla
muistuttamassa meitä,
mitä meillä oikeasti oli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot