Valona keskellä pimeää

Runoilija Wanhus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2011
Viimeksi paikalla: 1.3.2020 21:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rustailen. Tai pitkälti oikeastaan vain kirjoitan ylös ajatuksia ja joitain niistä sitten kirjoitan tänne, jos joku niitä erehtyy lukemaan tai peräti jopa tykkäämään (!). En yleensä lähetä kiitosta viestillä, mutta pyrin aina laittamaan sinulle arvostelua, jos olet arvostellut minun runoni. :)
 

siniset silmät
vaaleat hiukset
olet kuin enkeli
en olisi uskonut
että rakastuisin
joskus kaltaiseesi
mutta tässä sitä ollaan
miestä viedään
pyörin
rakkauden liekeissä
jotka eivät päästä
minua hetkeksikään
otteestaan
olet jokainen ajatukseni
jokainen ajatus syntyy
sinusta
jokainen ajatus päättyy
sinuun
tulisit nyt
enkelin lailla
pelastaisit minut
tältä yksinäisyydeltä
ei tarvitsisi huutaa
yksin yötä
vaan olisit siellä
valona keskellä
pimeää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkausruno

Kaunis rakkausruno

 

Käyttäjän kaikki runot