Petos

Runoilija Sammy

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörirunoilija omaksi ilokseen.
 

Tulit yllättäin varjoista illan,
tulit hajoittamaan hellyyden sillan.

Hiukset vaaleat, kaapu musta,
olet petollinen, juot kitkerää kusta.

Heti huomasin sinussa piirteen,
se ei viitannut mitenkään hyvyyteen.

Luulet olevasi muita suurempaa,
haluat, että edessäsi kontataan.

Peto olet nyt ja peto olet aina,
et yhteen syliin päätä paina.

Ei ole sijaa sulla sydämelle,
kaikki perustuu vain petokselle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sammy Hetkessä tässä 30.11.2011 0 Runo
Sammy Haluan olla 25.11.2011 2 Runo
Sammy Arvostan 25.11.2011 0 Runo
Sammy Musta joutsen 25.11.2011 0 Runo
Sammy Petos 25.11.2011 0 Runo