Musta joutsen

Runoilija Sammy

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörirunoilija omaksi ilokseen.
 

Musta joutsen nostaa kaulansa,
katsoo värjeä nousevassa taivaassa.

Musta joutsen kohottaa siipensä,
sen höyhenet kylpevät säteissä.

Musta joutsen nostaa kaulansa,
jälleen yksin aloittaa aamunsa.

Kaksi kaulaa ei nojaa vastakkain,
musta joutsen on yksin matkallain.

Lammen pinnalle laskeutuu ilta,
veden pinnalle heijastuu silta.

Musta joutsen pään siiven alle,
sumuverho hiljalleen lammen pinnalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sammy Hetkessä tässä 30.11.2011 0 Runo
Sammy Haluan olla 25.11.2011 2 Runo
Sammy Arvostan 25.11.2011 0 Runo
Sammy Musta joutsen 25.11.2011 0 Runo
Sammy Petos 25.11.2011 0 Runo