TN 16112011

Runoilija wickedcherry

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

purkaa lähinnä pahaa oloa runoihin.. tai, ajatuksia ne vaan on.
 

ei, mä en halua
ei, mä en ymmärrä
ei, mä en edes halua ymmärtää
en edes yrittää
selittäisit edes,
olis paljo helpompaa
ei sattuis niin kovin paljon
jos tietäs syyn
välttelevä, kylmä
ennen niin rakastava ja lämmin.
mitä vaan, koska vaan,
missä vaan.
sano sana ja teen kuten tahdot
oon sellanen kun haluat,
jos sillä saa kaiken entiselleen..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot