Nimetön

Runoilija wickedcherry

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

purkaa lähinnä pahaa oloa runoihin.. tai, ajatuksia ne vaan on.
 

Sinä,
kanssasi on hyvä olla
Sinä,
rakastat minua juuri siksi, että olen minä
Sinä,
kanssasi kuljen minne ikinä menetkin
Sinä,
olet minua varten kun sinua tarvitsen
Sinä,
olet juuri se ihminen jonka kanssa haluan loppuelämäni kulkea
Sinä,
pidät kiinni ja lohdutat kun pahalta tuntuu
Sinä,
saat elämän tuntumaan taas elämisen arvoiselta
Sinä,
minä rakastan sinua...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot