Nimetön

Runoilija line

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 12.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En usko kohtaloon.
En usko ensi rakkauteen.
En usko onneen.

uskon vain menetykseen ja särkyviin sydämiin.

En tahdo tietää
En tahdo odottaa
En tahdo kieltää.

Tahdon vain tuntea, kokea ja toivoa.

Selite: 
harjoittelen vielä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvoja tunteita, jotka on kuvattu lyhyesti ja ytimekkäästi

Tulee mieleen, että tuon allekirjoittaneesta on vastaanottajaksi kaikkeen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
line Nimetön 12.11.2011 0 Runo
line Nimetön 12.11.2011 2 Runo
line puhtoinen 12.11.2011 0 Runo