Erotessa

Runoilija kaunis valhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä sain älppärit ja videonauhurin,
sinulle jäi levysoitin ja kokoelma Suomifilmejä

Meidän eromme oli helppo,
naapurissa puolitettiin omakotitalo
moottorisahalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohhoh, tämä on mahtava!
Uusi näkökulma asioihin, vallan mainiota.

ero on ero, aina
sama vaikka voissa paistaisi,
näin väitän :)

runosi kuitenkin hieno

 

Käyttäjän kaikki runot