Blogijulkkis

Runoilija kaunis valhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljet nokka pystyssä pitkin kauppakeskusta
jos joku sattuisi tunnistamaan
ja nykäisemään hihasta
Hississä poseeraat kameralle peilin kautta
hiukset muodikkaasti hapsottaen
päällä uusinta hooämmää
Pikku pikku blogijulkkis

Illalla virtuaaliseurapiiri
kehua retostaa maasta taivaisiin
yhdyssanavirheitä rönsyävän
verbaalioksennuksesi
Pikku pikku blogijulkkis

Läväytät maailmalle kotiarestisi
ja katkeran erosi
elämää suuremmasta
kolmen viikon rakkaudesta
Pikku pikku blogijulkkis

Lyödäänkö vetoa
että joskus se vielä kaduttaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä kuvaus nykypäivän oksettavasta itsensä tyrkyttämisestä.

Kantaaottava runo, joka kuvastaa niin hyvin nykypäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot