Nimetön

Runoilija MMarika

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten voi olla olemassa
jotain niin uskomatonta
jotain niin kallisarvoista ja omistautuvaa?
Sinä.
Sinä, joka lupauduit olemaan minun.
Suojelemaan minua kaikelta,
mitä ikinä keksisinkään pelätä.
..En olisi mitään ilman sinua.
Tulit, sytytit sammuneen elämäniloni liekin,
teit minusta kokonaisen,
sait minut tuntemaan turvaa,
jota olen vain haaveillut tuntevani.
Olit niin lähellä,
mutta kuitenkin niin kaukana..
Kohtalo päätti kohtaamisemme
juuri silloin kun parhaaksi näki.
Saat minut tuntemaan itseni arvokkaaksi,
merkitykselliseksi.
Annat minulle voimaa elää tavalla,
millä tahdon elää.
Kiitos kun valitsit juuri minut,
olen siitä ikuisesti kiitollinen.
..En saattaisi enää olla täällä ilman sinua.

Selite: 
Niin.. Olen nyt puolen vuoden aikana kokenut niin ison (positiivisen) muutoksen elämässäni, että sen tuomat tunteet piti jollakin tavalla saada purettua. Vaikka kirjoittamani runot eivät välttämättä kovin korkeatasoisia olekkaan, haluan kertoa niiden kautta siitä, mitä tapahtui..:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot