Kuolema

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
116
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 14:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 

Käyttäjän kaikki runot