näetkö miten kehrään

Runoilija sateenvarjokatu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2010
Viimeksi paikalla: 12.11.2016 0:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

//how the days are so long and the nights are a blur//
 

ota minusta kiinni.
niin että tunnen,
niin että käsivarsiini jäävät mustelmat.

riisu minut nyt,
riisu röyhkeästi paitani ja liian pienet pikkuhousuni.

ota minut,
ota minut väkisin.

niin että voin huutaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot