Love

Runoilija Alicia Negro

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän hakkaa,kädet hikoaa enkä tiedä mitä sanoa
en osaa kuvailla tunteita,vaikka haluaisin.
Ei ole helppo laittaa niitä sanoiksi,mut nyt alan ymmärtämään,että sanoja ei tarvitse.
Sillä sinä tiedän jo mitä tunnen

Selite: 
Joku vaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa voimakasta tunnetta, jonka onnistuit sanoiksi pukea..

Runossa voimakasta tunnetta, jonka onnistuit sanoiksi pukea..

 

Käyttäjän kaikki runot