elämä

Runoilija Alicia Negro

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain yksinäisyys katkeroittaa
pienen sydämen.
Se muurit rakentaa
ylle suurien haaveiden
Kertaakaan ei kiellä,
mutta silti vankiaan
ei kahleista päästä,
jättää vain uhrinsa kitumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot