tyhjyys

Runoilija Keltanokka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.11.2010
Viimeksi paikalla: 18.3.2016 12:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~viimeistelemättömyyttä, terapiaa itselleni~
 

tyhjä kuiskaus
tuulessa

ei kerro minulle mitään

mutta annan
saman tuulen viedä
huutoni

koskettamaan sydäntäsi

avaamaan sen
kuulemaan ääneni

joka kaikuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo

Fantastisen kaunista.
Pidän hyvin paljon.

Runosikin on kuin kuiskaus, mutta ei suinkaan tyhjä.
Pidän tällaisista hillittyistä runoista. Vaikka sanoma on koskettava ja vakuuttava, se on kerrottu huutamatta, riehumatta, opettamatta ja vakuuttamatta. Hyvä! 
 

Käyttäjän kaikki runot