Lapsen kuiskaus

Runoilija tunteidentulkki

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 18.10.2021 1:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen ensimmäisiä kertoja joten olisi mukava kuulla palautetta :)
 

Onko kauniimpaa
kuin kuulla
tuon hennon äänen
kuiskaavan korvaasi
isi minä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti herkkä ja ihanan aito !

Jos en olis isä, tuskin koskettais liiemmin, mutta isänä; tää on hienoutta.

Minun käteni vielä niin pieni Sinun
suureen käteesi, minun näkökenttäni
rajallinen, mitä sinä kulkenut, katsonut,
kaikki uutta, outoa, mikä Sinulle omaa arkea.

Minä usein vieä arkailen, pelkään,
äiti, en minä osaa sitä sanoa, puhun
itkemällä hätääni, kerron miten suurelta
kaikki näytää, uutta, pieneen maailmaani.

Isä, Sinun karhea sormesi, se niin
kovalta tuntuu, mutta tuoksusi jo niin
tutulta, aristelen, mutta päivä päivältä
tahdon yhä enemmän myös isä luo, syliisi.

Ette te yhdessä ymmärrä, mitä
minulle merkitsette, Rakkautta, jota
en ole vielä kypsä ilmaisemaan, turvallisuutta
minkä teistä saan, pitäkää minusta hyvää huolta.

Kerran minä ole iso tyttö, otan teidät
syliini, anna Rakkauteni teille tueksi.

GIOVANNI MARRADI - Love

http://www.youtube.com/watch?v=Sq7_zh59Kzk&feature=related
Lapsen rukouksessa, on
enkelin kosketusta.

MOTHER TERESA

Lämmin, herkkä, yksinkertaisuudessaan ihana runo. Voin kuvitella tunteesi tuona hienona hetkenä.

Se on niitä suloisimpia asioita elämässä. <3

Vaikka en isä olekaan, osaan kyllä samaistua tähän tunteeseen.
Hienoa ja yksinkertaista tekstiä, tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot