Maailmani sanoitan uudelleen

Runoilija Katajanmarja

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.10.2010
Viimeksi paikalla: 29.7.2020 11:46

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1980

 


Sanoin maalaan hiljaisuuteen

maailmani kauniimmaksi

auringonsäteistä kiiltävät siivet

sillä minä olen perhonen

ja minä lennän.

 

Sanani lentävät maailmalle

maalatuin siivin

sillä minä olen hiljaisuus

ja minä olen kaunis.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa lempeyttä tässä runominälle. 
 

Käyttäjän kaikki runot