Lukoista...

Runoilija Mystis

Älä ripusta oveeni lukkoa
se ei tule kestämään

Sillä täällä - minun rakkaani

Täällä minä kuljen
niin kuin kotonani

Vaikka seinien läpi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä varoitus! Onko hän aave... Maria? :) Loistava ominaisuus pankkirosvolle jos tuo seinien läpikulku ei rajoittuisi vain kotiin. Mutta vakavammin, tuskasi edelleen tuntuu ja on varmaankin terveen ihmisen merkki.
Voimaa täynnä
Entisaikainen munalukko suojasi tärkeitä kalleuksia.
Runostasi tulee hetkiseltään mieleeni että se tärkein lukko ja avain on syytä pitää itsellään jota voi itse hallita. ns.hallita omaa tietoturvaansa henkisellä tasolla. Elämä kaikkineen on niin monisyistä !
Niinpä! Vahva, hieno runo!
Tosiaankin, lukkoa tarvitsee vain vessassa ja ulko-ovessa. 
Olet alkanut kirjoittaa tiukkaa tekstiä. Täynnä asennetta. Ja se on hyvä se!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut