Syyt

Runoilija Mystis

Kaikki syyt kelpais nyt
kaikki ihan hullut
ja huonotkin

Mä haluaisin vaan jäädä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainahan syitä löytyy, vaan onko se viisasta. Hyvä vastalause sulla.

tunnetta
mutta hitsi kun vain lähtee on ihkua..oli mitä oli
tuli mitä tuli

Joskus noinkin... hyvä runo

Parempi on jäädä.

Jos vaikka lähtis, niin sitten vois ehä lehdellä soitella: Töttö röö, töttö röö...

kunpa voisikin, jäädä, pysyä - olla. olkoon syy rakkaus, turvallisuus tai joku muu. Mutta.
Elämä on.

Siinäpä se!

Näpsäkkää sinua!

:)

Hieno runo! Varmasti se suurin syy oli se syy jäädä. :))

Rehellisyys riipii runostasi ja puhuttelee aitoudella.

itkuhermoon osui tämä...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut