tuulista tällä saarella

Runoilija Mystis



tällä saarella tuulee aina
lyö tyrskyjä kallioon

muovaa
muokkaa

kuin pahaista saippuapalaa

- - -

tällä saarella minä rakastan
tätä saarta

- - -

ja näitä tuulia minä ikävöin

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

luonto puhuu
muokkaa omaan tapaansa
tyrskyissä ja tyvenissä
Kevätmyrskyn vilvoittavaa voimaa kevään monilla rannoilla.
Upeaa!
Monivivahteinen ja koskettava runo, pysäyttää rinnalle.
Luen itseäni runossa, runosta sinua. Pidin, niin monta kertaa .. luen vielä.
Kauniin saaren löysit, aallot huuhtovat terävät karikot elämän näköiseksi tässä runossa. Lempeässä hiljaisuudessa kirjoitit tämän. Rakkaudella elämälle, kaunis ”saari”!
Ehkä siellä saarella särmät hioutuu. Mukavan kuuloinen paikka tuollainen saari.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot