Jos minulta olisi kysytty...

Runoilija Mystis

Olisin kertonut kaiken
niin kuin se oli
totuuden
siksi sitä kutsutaan

Valmistauduin oikeussalidraamaan
todistajan aitiossa
ristikulusteluun
pirullisen taitaviin kysymyksiin

Ehkä olisin itkenyt vähän
ja katsonut maahan
katunutkin
anonut tuomarilta ymmärrystä

Mutta minulta ei kysytty
niin että
se siitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

valmistautuu ja perskeles sit ei ees kysytä,väärin =o)

Joskus tosiaan harmittaa, kun ei kysytä... kun on jokaisen vuorosanansa jo ikäänkuin opetellut ulkoa... Aikas nasevasti asian ilmaiset!

Mielenkiintoinen tämä teksti...pistää pohtimaan sitä syytettä...ja koska ei kerro, jättää taitavasti lukijalleen tulkinnavaraa ja mahdollisuuden tutkailla omia "syntejään". Pidän tästä paljon.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut