29. päivä...

Runoilija Mystis

Löysin kellarista purkin
en vielä tiedä mitä

Jotain vanhaa
kauan sitten säilöttyä

Rakkautta ehkä

Tai surua

Jotain joka pitikin unohtaa
pölyisille hyllyille
piilonurkkaan

Pois silmistä
ja mielestä

Vaan ehkä kuitenkin
löydettäväksi tarkoitettu

Unohduksen vastalääke

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut