Sinä olet totta

Runoilija Mystis

Aamuyö on pehmeä syli
se antaa minun olla
niin kuin olen

Pakottamatta

- - -

Ja hiljaisuus

Kuin hellät sormet ohimoilla
jossain unen rajalla

Kun kuume hellittää otettaan

- - -

Viimeinen ajatus ennen unta

Kuin puhelimen ruudulla välähtävä ikoni
saapuneesta viestistä

Sinä olet totta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin pehmeä ja aito runo. 
Herkkää... ihana runo!
Pehmeää ja kaunista sinua
Oikein, elämä ja kaikki, sekä etenkin rakkaus on totta <3
Ihana rakkauden aavistus, ja lepo. :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot