25. päivä...

Runoilija Mystis

Tuli sellainen aamu
jolloin...

Vedän peiton korville

Olen ihan vaan
olemassa

Tänään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Meillä sitä sanotaan kellonvetopäiväksi tai hiiripäiväksi :)

Palautumista tarvitaan.
Hiljaa hengitellen onnistuu.

Aivan, tälläinen pitäisi olla joka aamu,hieno,pidän.

Hyvää matkaa pyjamapäivään :-)

Mulla meinas olla samanlainen, vaan ohi meni ja nousin

se riittää ja on tarpeen, aina joskus. Latauspäivä.

Olipa mukavan lämmintä lepoa ...fiksua!

Joskus sekin riittää. Ja hyvin riittääkin.

Paljon viisautta , jota moni ei ikinä löydä, pienessä tilassa.. Pienen ihmisen suuri hyvä teko avuntarvitsijalle.. Tällaiset hyvät teot auttavat jaksamaan arjessa

loistavaa

Tällaisetkin aamut ovat välillä tarpeen. :)

Joo, joskus tollanen päivä on tarpeen. Hyvä!

Olemassa on vaihteeksi kiva olla, tuntee elävänsä! Sitäpaitsi 'Pyjamapäivät' on ihan jees ;)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut