Niin rakastan...

Runoilija Mystis

Ajattelen kai liikaa joskus
siis yleensäkin aina
kun ajattelen

Miten Hän rakastaa minua

Ja miten minä Häntä
niin rakastan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut