minä siitä illasta mitää muista
paitsi että olut oli hyvää
ja seura
ne kajahti päähän
kuin tiili
samanlainen olo vielä aamulla
juopunut
- - -
ujo hymy aamiaispöydässä
sämpylä jumitti kurkkuun
samoin kahvi
pumpulla oli omat rytminsä
du dum du dum
kääk
- - -
mikä juttu tää nyt on
ei ole mitään juttua
ei saa olla
paitsi että on
ja se kajahti päähän
kuin tiili
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ups :) :)
Sivut