Rajalla

Runoilija Mystis

Lähteminen olisi helppoa
palaaminen vaikeaa

Sinut tuntien

Veikkaan kuitenkin
sitä jälkimmäistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niipä mut et tiiä!!!!

Puhuttelevan hieno runo.

Pysähdyttää, saa miettimään syvällisiä.

Pidin.

Taidolla kiteytettyjä sanoja ja lauseita, voimia hänelle ja Sinulle !

Hieno.

Hiljentävä ja pysäyttävä Runo
syvistä tunteista, kokemuksista.

Koetti ja tuntui.

niin, yleensä palaaminen on vaikeampaa, ajatellaampa vaikka sitä Tuhlaajapoikaa, mutta hänen saamansa vastaanotto voisi meitä muitakin rohkeammin aina palaamaankin, pidin runostasi

Surullinen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot