Muistamisesta...

Runoilija Mystis

Joskus vielä unessani käännyn
kohti tyhjää vuoteenpuolikasta

Etsin lämpöä
tuoksua

Häntä joka on poissa

Toisessa huoneessa

Ja minä muistan
mitä joskus oli
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis.
Tunteellisen haikea runo.
Haikeutta sanoissasi ja kaunis runo
Joskus noin on tullut tehtyä... herkkä runo.
Muistamiseen liittyy monenkaltaisiakin tunnealueita eri skaaloineen.
Herkkää kaipausta siihen,mitä joskus oli,pidän.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot