Tonttu-Muorin Taukojumppa - osa 18

Runoilija Mystis

On tälläkin jumpalla vissi tarkoitus
jos on unen jäljiltä puutunut koipi
kohta tehdään puujalan karkoitus
tästähän ihan mukavaa tulla voipi

Huomenta tontut - herätkää
ja sängystä luunne kerätkää

Punkasta nyt lattialle varoen
vähän peitonkulmaa haroen

Tarkista vielä kunolla jalan paikka
ja ettei alla ole mitään isoa kekoa
tekohampaita tai puhelinta vaikka
ne kun ei ole niin kovin lujaa tekoa

Heti kun askel on kyllin vakaa
voit ristiä kädet selän takaa

Ilmaan pompi monta kertaa
aamujumpalle ei ole vertaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Muuten sopiva jumppa, tuo ilmaan pomppiminen ei luonnu :-)

Ensimmäiseen tuntiin heräämisen jälkeen ei kyllä toivoakaan jumpata (hieman aamu-uninen) :D Mainio runo tämäkin :)
 
Tämä tonttu ei liiemmin jumppaamaan pysty.
Tuon teen vaikka takaperin :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut