Sulavesiä

Runoilija Mystis

Olen ajatellut Sinua usein
liiankin usein

Ajatellut penkkiä rannalla
jäitten lähtemistä
sulavesiä

Kevättä

Ja sitä yhtä yötä
jonka kylmyydestä herättyäni
västäräkit olivat palanneet maisemaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika paljonpuhuva ja tilaa lukijan ajatuksille, kuin myös mielen toiveille ja rakenteluille, aikaa ja tilaa jättävä on runosi. Tämä on todella hyvä runo, olivat nyt totta eli ei, niin erittäin hyvin sanat toimivat ja etenkin tuon viimeisen säkeistön, "Kevättä", jälkeen olevat, antavat lukijan määrittää yön pituuden. Vuorokausiksi, viikoiksi vuosiksi.., miten itsekukin haluaa ja viimeinen rivi todentaa kaiken jo kauan olleen todeksi ja kaivatuksi.
 
Yhtä aikaa tilava ja pysäyttävä, respect.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut