Silloin...

Runoilija Mystis

Minä ajoin kaupunkisi ohi
ja katsoin joen peilistä
ohijuoksevia kuvia

Tavasin paikkojen nimiä
Mikkolasta Käppärään

Kirjurinluodolle asti

Minä rakastin Sinua
silloin joskus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

muistot tulvahtivat
nostalgia heräs

Hieno.

Kaunis runo ihmisen kokemusmaailmasta ja tunteiden muuttumisesta. Pidän kovasti. Hyvällä tavalla koskettava, jopa riipaiseva, mutta ei imelä... Sitä paitsi paikan nimet on tuttuja näin porilaiselle. Olisit käynyt uimassa Kirjurinluodossa. Soittanut hänelle jota joskus rakastit... Tai paremman puutteessa vaikka mulle, olisin kupin teetä tarjonnut uintiretkemme jälkeen. Tai pelkästään kupin teetä jos kylmä vesi hirvittää... Mukava runo siis.

Kaunista ja herkkää

Koskettavan herkkää,pidän.

Tässä on vaan jotain NIIN koskettavaa
* snif *

Kosketti, syyn tiedät kyllä...

Mie rakastan viela 45 vuoden jälkeen sitä sammaa, joka on joka aamu lähes uudenveroinen ja enemmänkin.

Muistoja hetkistä, jotka ovat silloin joskus rakkaudesta täyttyneet on tämä kaunis runo tulvillaan, vähistä sanoistaan huolimatta.

Eihän kauneus ja rakkaus montaa sanaa tarvitsekkaan täyttääkseen kukkuramitoin tyhjän tilan.

Kuuntelen juuri Juicea ja sanasi sopivat tunnelmaan kuin voi puuroon

Kaunis, herkkä runo...hieno!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut