Anna minun olla

Runoilija Mystis

Olisi helppo ymmärtää
mitä tapahtui
miten ruokin Sinua
omalla nälälläni

Sanasi kimpoavat takaisin
sieluni teflonpinnalta
enkä minä täyty enää
heijastuksista

Ennen kuin on myöhäistä
Sinun pitää tietää
miten nälkäinen olin
rikkimennyt sielu

Ruoki minut !
juota humalaan rakkaudella
täytä elämännesteellä
anna minun olla

Soitan selkäsi nikamia
kunnes osaan itse soida
istutan kynsieni alle vertasi
loistamaan poskieni hehkuna

Mieheni tulee seitsemältä
ruoki minut ennen sitä
juota rakkaudella
ja anna minun olla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut