emprace of the undead

Runoilija mauve sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nousen varpailleni
kiedot kätesi ympärilleni
olen sinun syleilyssäsi
suljen silmäni
tunnen viileän kosketuksen
huulesi koskettavat, vain kevyesti
minun huuliani
etäännyt minusta
pelästyn
uusi kylmyys
huulesi
kulkevat, korvalliseltani
hitaasti, alas päin minun kaulalleni

kivun vihlaisu
lämpöä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot