kysymyksiä ilman vastauksia

Runoilija mauve sunrise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miten pääsisin tunteesta eroon
tunteesta
että en kuulu tänne
että tässä maailmassa ei ole minulle paikkaa
en ole vanha
mutta haluaisin jo saada paikan, elämän ja ihmisen johon kuulun
miksi
kuulumattomuuden tunne ei mene pois
miksi
olen eksyneenä tässä elämässä
ilman
paikkaa jossa tunnen oloni hyväksi
missä
tämä paikka on

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatus, joka varmasti kalvaa miljoonia ihmisiä täällä. Ajatus, joka välittyy tässä mahtavasti. Ajatus, jota ei pitäisi sen suuremmin ajatella, koska se paikka löytyy silloin kun sitä ei etsi!

 

Käyttäjän kaikki runot