Ikuisuuden Juna

Runoilija SitruunaMansikka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus tulee hetki jolloin pitää hengähtää
Joskus pitää istua alas miettimään
Kylmä tuuli kun kasvojani vasten puhaltaa
Se antaa syyn jatkamaan

Kuolleen lehden nään, puusta pudonneen
On kylmä syyssää ja kävelen kohti pimeää
Ostan kupin kaakaota sydäntäni lämmittämään
kun olet poissa en tiedä mikä hellittää

Lähdit niin äkkiä, ensimmäiseen Ikuisuuden junaan
josta takaisin ei oo tulemista
Lähdit ikuisuuden junaan liian nopeasti
Vaikka yritin juosta perääsi
Nyt olen yksin
Ja minun syy se on

Olisi pitänyt sinua hoivata
Ulkomaailmalta
Se kaiken ottaa itselleen ja ei palauta
Elämä on karua ja muutenkin julmaa
Kun en lisää onnettomuutta halua

Lähdit niin äkkiä, ensimmäiseen Ikuisuuden junaan
josta takaisin ei oo tulemista
Lähdit ikuisuuden junaan liian nopeasti
Vaikka yritin juosta perääsi
Nyt olen yksin
Ja minun syy se on

Joskus vielä jossain tapaamme
Ja vielä kerran halaamme
Sä aina tulet olemaan mun sydämmessäni
Ikuisesti ainiaan
älä sitä unohda

Lähdit niin äkkiä, ensimmäiseen Ikuisuuden junaan
josta takaisin ei oo tulemista
Lähdit ikuisuuden junaan liian nopeasti
Vaikka yritin juosta perääsi
Nyt olen yksin
Ja minun syy se on

Sydämeni kautta sinut löysin
sydämeni kautta sinut menetin
Minä selviän

Selite: 
Kommentoikaa =)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot