Sydämen avoimet ovet

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

tuntuu että
sydämessäni
ollut
avoimet ovet

käviöitä on
riittänyt

toiset suurta
sydäntäni
katselemaan
kuuntelemaan

vähän pidemmäksi
aikaan jäänyt

muttein kukaan
vielä ole ovea
takanaan sulkenut

silti moni on
uskoa toivoa
hiukan rakkauttakin
tuonut

muttei vielä ole
kumppania käyny

mutta kaikista
käviöistä on ihania
ystäviä luonut

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut