isien maa

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 
isiemme ja
pappojemme
kaunis maa

siellä niin 
ylpeä kansa
asustaa

sini valkoista
kohden sini
valkoinen
lippu vedetään

itsenäistä maata
joka puolella 
juhlitaan

ylpeä kansa
mitään periksi
antamaan

kovien jätkien
merkiksi lippu
salkoon
nostetaan

ja kaiki 
itsenäistä
suomea
juhlitaan

olemme 
voimakkaita
sen sydämissämme
tiedetään

hyvää
itsenäisyyspäivää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokainen päivä on hyvä päivä ja hyvin tunnelmallinen <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut